Monday, December 3, 2012

Beseekattega mustikakook


Muretaignapõhi:
3 dl jahu (sh 1 dl täisterajahu)
0,5 tl küpsetuspulbrit
60 g võid
2 sl suhkrut
1 sl hapukoort

Täidis:
2 munakollast
1 dl suhkrut
1 tl vanilliinsuhkrut
250 g hapukoort
3-4 dl külmututud mustikaid, segada kartulijahuga

Beseekate:
2 munavalget
60 g suhkrut

Haki jahud, küpsetuspulber, või ja suhkur. Lisa koor ja muna. Küpseta 200 kraadil 15 minutit.
Täidiseks klopi munakollased suhkru ja vanilliinsuhkruga vahule, lisa hapukoor, sega. Vahusta besee jaoks munavalged suhkruga.
Kui põhi valmis, pane selle peale täidis, sellele mustikad ning lõpuks besee. Küpseta veel 180 kraadi juures 30 minutit



Ahju läks selline kook

No comments:

Post a Comment