Monday, June 2, 2014

Reesi porgandikook

500 g toorest porgandit, peeneks riivitult
4 suurt muna
250 g suhkrut
240 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
100 g (1,5 dl) rapsiõli
soola

Hapukoorekreem
700 g hapukoort
100 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
laimi või sidruni mahla

Riivi purgandid. Vahusta munad suhkruga. Lisa õli, siis porgand ja lõpuks jahude sega. Tainast jätkub kahele ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadil ca 10 min. Jahuta.
Sega kreemiained.
Jahtunud biskviidid lõika pooleks, tasanda servad ja pane kihiti hapukoorekreemiga.Pealmisele kreemikihile peenestatud biskviidipuru (servad). Parim järgmisel-ülejärgmisel päeval.
Uskumatult maitsev!

No comments:

Post a Comment