Sunday, November 4, 2012

Segasumma marjakook martsipaniga



Põhi:
2,5 dl  nisujahu
3 dl     täisteranisujahu
2 dl     suhkrut
200 g  võid

Kate:
2        muna
1 dl    suhkrut (+2 sl vanillisuhkrut)
400 g ricotta kohupiima
1 dl    hapukoort
500 g külmutatud marju, + suhkrut, kaneeli
100 g martsipanimassi

Mõõda jahud ja suhkur lauale, lisa tükeldatud külm või, haki puruks.
Suru 2/3  tainast küpsetuspaberiga kaetud plaadile, 1/3 taignapurule lisa tükeldatud martsipan.
Klopi munad suhkruga lahti, sega hulka ricotta ja hapukoor ning tõsta kate taignale.
Riputa peale taigna-martsipani puru.
Küpseta 180 kraadi juures 40-45 min.

Kook tuleb mõnusalt krõbe ja parasjagu mahlakas.

No comments:

Post a Comment