Jäätis: 200 g 35% rõõska koort
80 g suhkrut
4 munakollast
vanillikaun
Eralda vanilliseemned kaunast. Kuumuta potis koor, suhkur, vanillikaunad ja seemned.. Tõsta koor pliidilt, lisa munakollane, sega pidavalt. Kuumuta (vesivannil) 84 kraadini. Eemalda vanillikaunad, jahuta segu maha ja pane sügavkülma.
Kook: 4 muna
4 munakollast
100 g tuhksuhkrut
60 g nisujahu
25 g kakaod
100 g tumedat šokolaadi
100 g void
Vahusta munakollased ja terved monad tuhksuhkruga. Sega kokku jahu ja kakao. Sulata vesivannil šokolaad. Kuumuta potis või, sega kokku šokolaadiga, jahuta. Sellele segule lisa juurde monad ja kuivained. Küpseta 200 kraadil 9 minutit. Kook peab keskelt jääma vedel, lusikaga võttes tuleb sula šokolaad keskelt välja.
Juurde paku kirsimoosi.
No comments:
Post a Comment